Младо семейство се установи в Брезник покрай пандемията и създаде студио за коледни семейни фотосесии

Пандемията от коронавируса COVID-19 повлия и продължава да оказва влияние върху човечеството и нормалния ритъм на живот. Хората казват, че всяка монета има две страни, така и пандемията – отрицателна и положителна страна. Тазгодишните събития са решаващи и за младо семейство, установило се да живее в наследствена къща в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Наскоро Ива и Минко отвориха студио за заснемане на коледни семейни фотосесии. Засега проектът е временен и ще продължи до края на 2020 година, а при интерес – и в началото на следващата година. Коледните семейни фотосесии се възприемат от двамата като малък семеен проект. Ива се грижи за декорите и комуникацията в социалните мрежи, а Минко ще отговаря за фотосесиите. „Целта ни е на първо място – да се забавляваме и да проверим как се справяме като партньори в едно общо начинание! Наравно с това възраждаме възможността хората от града и околностите да имат на разположение фото студио и фотограф, дори за кратко.“, споделиха те за читателите на Zapadno.com.

Ива и Минко живеят в Брезник с малката си дъщеря. Двамата имат професионален опит във фотографията и графичния дизайн. Минко е фотограф на свободна практика от 8 години, а преди това е работил в София за група списания, някои от които „Браваказа“, „Амика“ и други. Дългогодишният опит в тези издания му е дал възможността да опита различните жанрове на фотографията. В момента фокусът му е върху студийната и интериорна фотография. Негови проекти могат да се видят на сайта му – www.minkominev.com. Неговата половинка Ива е графичен дизайнер с над 14 години опит в рекламна агенция. След период на временно откъсване от работата покрай грижите за бебето им, тя поема по самостоятелен път, като специалист на свободна практика. Нейни проекти също са достъпни онлайн в сайта www.behance.net/IvaPlavcheva.

Фотоработилницата им в Брезник ще работи само по предварителни заявки, които се правят на Фейсбук страницата www.facebook.com/hohohobreznik. „Планирали сме да работим до края на годината, като при интерес ще продължим да работим още месец-два“, споделиха Ива и Минко. Kоледното фото студио се намира на ъгъла на улица “Елена Георгиева” и улица “Георги Ив. Бунджулов” в град Брезник.

Снимка: Коледна семейна фотосесия в град Брезник

Виж също...

Loading...