Коледните светлини в Трън ще бъдат включени без тържествено мероприятие на площада

Стартиха дейностите по украсяване на централната част и обществени сгради в град Трън, видя Zapadno.com.

По лампите на площад “Владо Тричков” са окичени коледни гирлянди. На перголата, в близост до сцената на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” пък са монтирани още светещи гирлянди. С помощта на вишка пък работници поставят светещи лампички и коледни украшения на високото дърво до хотел “Ерма”.

Колко ще бъдат вложените като дължина гирлянди, коледни топки и други елементи за украсата предстои да стане ясно, когато дейностите по монтираните им прключат. И тази година, както всяка, в коледната украса на Трън ще присъства нещо различно. Светлините ще бъдат включени в началото на декември или щом поставянето им приключи. Тържествено събитие за включването на коледната украса няма да има, поради епидемичната обстановка. Това поясни за Zapadno.com кметът на община Трън Цветислава Цветкова.

Миналата година освен в централната градска част на Трън бяха поставени коледни светлини и в началото на града, във Фестивалния парк. Украсяването тогава стартира в края на месец ноември, а тази година е от по-рано.

Разгледайте снимки от поставената коледната украса в Трън:

Виж също...

Loading...