Пътуващ за Кошарево не е качен на пътнически бус, защото бил единственият пътник? Момче с личен автомобил откарал чакащия човек

За неволята на пътник от Перник до брезнишкото село Кошарево разказа жена във Фейсбук групата “Снимай Перник, нека всички видят”. Случката се разиграла тази вечер и завършила с щастлив край за пътуващия, научи Zapadno.com.

“Простотията край няма!!! Шофьор отказал на пътник да го закара Перник-Кошарево в 19.20 часа. Безобразие не ли е последният бус за Кошарево  да му откаже да го качи, тъй като бил само един пътник. С думите аз да не съм ти Такси за 3.80 лева и не може да се прибере да си отнесе лекарства и хляб на трудно подвижната си съпруга“, съобщи във Фейсбук групата Nadi Asi.

Минути след публикуването на публикацията, Станимир Фердов – Мимо предложил да откара пътникът. Така той се свързал с автора на публикацията за неволята с буса и стигнал до чакащия в Перник пътник. “Не съм решавал нищо конкретно видях, че имам възможност да помогна и това беше достатъчно. Винаги помагам, когато мога, но в днешно време рядко се оценява.”, сподели за Zapadno.com Станимир Фердов – Мимо.

В края на тази вечер пътникът за Кошарево е пристигнал до дома си. Случката показва и човечността на млад българин, който във времето на все по-изразена социална изолация, се притекъл на помощ.

Виж също...

Loading...