Шофьорът, отказал да закара пътник за Кошарево, поема вината си и има здравословна причина за отказа

Снощната случка с пътник за Кошарево, който не успя да достигне до брезнишкото село с обществен превоз, достигнала и до управителя на автобусна фирма “Кракра”, предаде репортер на Zapadno.com.

Както читателите на Zapadno.com научиха снощи пътник от град Перник за брезнишкото село Кошарево не успя да се качи на последния курс на пътническия бус. Причината е, че шофьорът на буса по линията Перник – Долна Секирна отказал да качи пътника. Прочетете още по темата в публикацията: Пътуващ за Кошарево не е качен на пътнически бус, защото бил единственият пътник? Момче с личен автомобил откарал чакащия човек.

Управителят на фирма “Кракра”, която обслужва неизпълнения снощи курс, изпитва срам от постъпката на своя служител. “Шофьорът не се оправдава, поема си вината. Казва: “Виновен съм, да” и не ми даде никакви други обяснения. Много ми е гадно, защото се случва в моята фирма, защото се случва с мой бус и мой шофьор, но няма какво да кажа.”, каза пред репортер на Zapadno.com управителят на фирмата. Това е прецедент за шофьора, тъй като досега не му се е случвала подобна ситуация. Причината да откаже да закара пътника е, че не се чувствал добре и се е почувствал зле. Днес служителят на фирмата е болен и не е на работа.

Zapadno.com пожелава на шофьора бързо оздравяване, а на пътника, достигнал до село Кошарево – повече късмет и да не се случва друг път да чака превоз.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...