Фондация, подпомагаща деца в Трън, стартира DMS кампания за подкрепяне на добри каузи

За първи фондация ПИНК стартира DMS кампания. Чрез кампанията, която стартира от месец септември, ще бъдат подкрепени добри каузи. “Екипът ни с радост приема предизвикателството да популяризираме дейността си чрез новия способ, надявайки се розовата ни мечта да стигне до хората. Защото искрено вярваме, че всяко дете заслужава шанс в живота.”, съобщиха за Zapadno.com от фондация ПИНК.

Ако от известно време следите какво се случва из Трън и региона, със сигурност сте чували за една много розова и истински животопроменяща фондация, наречена ПИНК. От 2012 година насам фондацията се стреми да помогне на деца да развият своя потенциал и таланти, защото вярват, че всяко дете заслужава да живее щастлив, здравословен и пълноценен живот. Именно това е мисията, която смело и целеустремено следва фондацията.

Усилията и заниманията са насочени към децата, които живеят в градовете Трън, Пещера и Перник. В Трън на един прекрасен боров хълм е разположена емблематичната ни Розова къща – място, където децата посещават безплатни клубове и ателиета по интереси. Къщата е дори по-цветна отколкото звучи. Там толкова деца допринасят с идеи, че залее ли веднъж вълна вдъхновение, също както трънския студ, трудно си отива. “Нашата мечта е да променим към по-добро детските съдби, да разгърнем възможностите реализация в живота, да заразим с розова надежда света около нас. Вече имаме невероятни плодове от нашия труд – младежи, развили се в професионален план чрез ПИНК програмата и намерили своето място в хотели и ресторанти като хотел “Струма” в Перник и хотелската верига “Риу”.”, поясниха от фондация ПИНК.

DMS кампанията е под надслов “Шанс за всяко дете”. DMS платформата прави изключително лесно подкрепянето на добри каузи чрез смс или онлайн дарение. Подробности за начините на даряване и кампанията на фондацията може да откриете като натиснете тук.

Снимка: фондация ПИНК

Виж също...

Loading...