Инцидент край Трън: Автомобил със сърби излезе от пътя при “Секирица” и провисна над пропастта

Пътен инцидент се е случил рано тази сутрин по пътя между град Трън и трънското село Филиповци. За щастие при инцидента няма жертви или пострадали хора, научи Zapadno.com.

Автомобил със сърби, пътуващи от Трън в посока Брезник, е излязъл от платното за движение в един от завоите при местността “Секирица”. Вследствие на внезапната маневра колата провиснала над пропастта преди моста и разклона за трънските села Врабча и Проданча. Пътуващите сърби излезли от автомобила след разбиване на стъклата и се отървали само с уплаха.

Превозното средство висяло около 2 часа над пропастта, докато пристигне автомобил на “Пътна помощ”, който да извърши изтегляне. Според първоначалната информация водачът на излезлия автомобил се опитал да избегне сблъсък с насрещно движеща се кола.

Районът в местността “Секирица” е изпълнен с няколко опасни завоя, в които е необходимо автомобилите да се движат с изключително бавна скорост или спрямо условията на пътната настилка. Преди няколко години сръбски камион надвисна над моста при местността, след като излезе от платното за движение.

Виж също...

Loading...