За ремонт на пътя до манастира в село Лева река предлагат сумата да бъде около 200 хиляди лева с ДДС

166 300 лева без включен ДДС или 199 560 лева с ДДС да бъде заложената сума при обявяване на обществена поръчка за реконструкция и рехабилитация на общински път до манастира в трънското село Лева река. Това е решено на провело се на 9 октомври в град Трън заседание, научи Zapadno.com.

На заседанието комисия, която е назначена от председателя на Управителния съвет на местната инициативна група „Трън-Брезник-Божурище“, е оповестила получени оферти от няколко фирми за определяне размера на прогнозната стойност на обществена поръчка за ремонт на общински път до леворечкия манастир „Свети Четиридесет мъченици“. Най-ниската предложена цена от трите фирми е 166 300 лева без ДДС, която е предложена от фирма “Нивел строй” ЕООД. Тази цена се предлага да бъде заложена при определяне на прогнозната стойност в бъдещата обществена поръчка за ремонт на 1 километър и 625 метра от общинския път до манастира.

В края на месец септември читателите на Zapadno.com научиха, че три Общини в лицето на местната инициативна група „Трън-Брезник-Божурище“ ще обединят усилия, за да бъде асфалтиран участък от пътя в трънското село Лева река. Прочетете още по темата в публикацията: В Трънско: Чрез местата за молитва има възможност да се асфалтира път в малките села.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...