Няма кой да ремонтира филиалите за спешна помощ в Брезник и Трън

Проектът за модернизация на спешната помощ с европейски пари изостава критично. Това се разбра от думите на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов във времето за парламентарен контрол на днешното заседание на Народното събрание. Ангелов отговори на въпрос на група депутати от БСП за проекта, пише investor.bg.

Няма кандидати за ремонтите в структурата на спешната помощ в Разлог, Якоруда, Гоце Делчев, Банско, Сатовча, Радомир, Земен, Брезник, Трън от Югозападния регион; Тервел, Генерал Тошево, Каварна, Балчик, Омуртаг, Попово, Антоново, Търговище, Смядово, Шабла в Североизточния и други.

Zapadno.com припомня, че в края на 2019 година Министерство на здравеопазването обяви процедура за възлагане на обществена поръчка, в която са включени ремонтни дейности на филиалите за спешна медицинска помощ в общините Брезник и Трън. За филиалите за спешна медицинска помощ в Брезник и Трън се предвижда преустройство на съществуващите бази. Прочетете още по темата в публикацията: Ремонтът на спешните медицински центрове в Брезник и Трън ще бъде факт, вече търсят фирма-изпълнител на дейностите.

Виж също...

Loading...