Брезнишки полицаи са солидарни с националния протест на служителите от системата на МВР – ВИДЕО

Служители на Районно управление-Брезник изразиха своята подкрепа към  националния протест на служителите от системата на МВР, видя Zapadno.com.

Националният протест се провежда днес и е защото не беше удовлетворено искането на служителите от системата на МВР за увеличение на заплатите с 30 %. Протестът се провежда пред Народното събрание в столицата, където са полицаи, пожарникари и други служители в структурите на силовото министерство. Това е второто мащабно протестиране, което работещи към МВР организират. Първият национален протест се проведе на 8 ноември, когато се чества празникът на българската полиция.

Полицаи и пожарникари в страната, които са на смяна, също се присъединяват към националния протест с включени светлини и сирени на специализираните автомобили. Сред тях са и служители в полицейското управление на Брезник. От Синдикалната федерация на служителите в МВР разпространиха видео, на което се вижда как патрулен автомобил е спрял пред Районно управление-Брезник с включени сигнални светлини и вой на сирена.

Вижте солидарността на полицаи от Брезник във видеото на Синдикалната федерация на служителите в МВР:

Виж също...

Loading...