За проектирането на ремонт на два моста в Трънско кандидат е столична фирма, която работи и по други пътни проекти

Един е кандидатът за проектирането на ремонта на две мостови съоръжения на територията на община Трън, съобщиха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Отворени са офертите в обществената поръчка за изготвянето на технически проекти за ремонта на 5 мостови съоръжения. Въз основа на тях след това ще се възлагат строителните работи. Търгът е разделен в  обособени позиции. Сред обособените позиции са и две мостови съоръжения в община Трън.

По обособена позиция е проектирането на ремонта на два моста на третокласен път 637 в отсечката Вукан – Пенкьовци. Единият мост преминава над река Ерма, след кръстовището с второкласен път 63 в отсечката Трън – Стрезимировци при километър 0 на третокласен път 637. Съоръжението е с дължина 45 метра. Вторият мост преминава над дере Видрар при 20-ти километър на третокласен път 637, в района на трънското Видрар. Дължината на съоръжението е 13 метра. Индикативната стойност на поръчката е 60 хиляди лева без ДДС. Отворената оферта е на столичната фирма “Трансконсулт инженеринг”ООД.

Фирмата е работила или извършва дейности и по ремонтите на други пътни съоръжения в страната.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...