Брезнишка фирма проявява интерес за ремонти на спешните отделения на болниците в Перник и Кюстендил

Брезнишката фирма “РЕМ – СТРОЙ 71” ЕООД е сред кандидатите за извършване на строително-монтажни работи за нуждите на спешните отделения на болниците в градовете Перник и Кюстендил, научи Zapadno.com.

Фирмата е участник в обществената поръчка, обявена от Министерство на здравеопазването. Ремонтните дейности ще се финансират чрез проекта „Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ“ по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014 – 2020 година. “РЕМ – СТРОЙ 71” проявява интерес за строително-монтажните работи за нуждите спешните отделения на многопрофилните болници за активно лечение „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил и “Рахила Ангелова” в град Перник. Конкуренцията на фирмата от Брезник е голяма, тъй като още 6 са кандидатите за изпълнение на ремонтите в спешните отделения на двете областни болници.

Фирма “РЕМ – СТРОЙ 71” e основана на 6 ноември 2009 година. Дейността на фирмата е свързана със строителни и ремонтни дейности, както и земеделска такава – производство и търговия на едро и дребно с торове, семена и всякаква селскостопанска продукция и други.

Предстои кандидатите за ремонти на отделенията към болниците да бъдат класирани и избрани изпълнители на предвидените в обществената поръчка дейности.

Виж също...

Loading...