Ждрелото на река Ерма събра близо 900 гласа в категория за годишните награди в туризма за 2020 година

Около 900 са събраните до момента гласове за Ждрелото на река Ерма в категорията “Изборът на българите” за годишните награди в туризма за 2020 година, видя Zapadno.com.

Природната забележителност в Трънско е сред номинираните туристически обекти в категорията, която пък е разделена на две подкатегории – 100-те национални туристически обекта и 50-те малко-познати туристически обекта в България. Гласуването за Ждрелото на река Ерма и другите номинирани туристически обекти се провежда чрез интернет. Резултатите показват, че природната забележителност в пограничната община е събрала малко над 880 гласа. Вотът е подкрепен чрез активното участие на потребители от социалната мрежа Фейсбук, които през последните два дни успяха да гласуват.

Онлайн вотът ще определи носителите на награди във всяка категория. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Онлайн гласуването ще приключи днес, 7 декември, поясниха от пресцентъра на Министерство на туризма.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...