Кметът на Брезник Васил Узунов срещна силна подкрепа във временното класиране за най-красива коледна атмосфера

Кметът на община Брезник Васил Узунов е управникът, за който най-много хора са гласували в категорията “общини с население под 20 000 жители” в класацията на Kmeta.bg за „Кмет на месеца“ на тема „Коледна украса“, видя Zapadno.com.

До момента 81,56 % са гласувалите хора за кмета на Брезник в онлайн вота на портала българските общини Kmeta.bg. Това означава, че с близо 75 % са се увеличили гласувалите от късния следобедна 16 декември до днес, 17 декември. Вчера, около 16 часа, кметът на Брезник беше събрал 7,69 % в онлайн гласуването.

На второ място в категорията за общини под 20 хиляди жители е кметът на община Разлог с близо 11 %. Другите претенденти в категорията са кметовете на Божурище, Трявна и Котел. Онлайн вотът на Kmeta.bg в секцията “Кмет на месеца” ще продължи до 30 декември включително.

Конкурсът е за най-красива коледна атмосфера по градове в България. Коледната украса в Брезник засия на 9 декември, когато най-високата елха в града светна с близо 800 метра светещи гирлянди и празнични атрибути. Атракцията пък се намира пред сградата на народно читалище “Просвещение-1870”, където е паркирала шейната на Дядо Коледа, теглена от еленче. Украсени са част от централните улици и площада в общинския център.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...