“Държавно горско стопанство-Брезник” подреди изложба с рисунки на деца и внуци на служители за празниците – СНИМКИ

Тематична коледно-новогодишна изложба подредиха служители на “Държавно горско стопанство-Брезник”. Изложбата е съставена от рисунки на техни деца и внуци, които красят входа на административната сграда на териториалното поделение към Югозападното държавно предприятие, предаде репортер на Zapadno.com.

Инициативата възникнала спонтанно и цели да донесе повече настроение на служителите и посетителите на “Държавно горско стопанство-Брезник”, а чрез страниците на Zapadno.com и на всички читатели и жители на общината. Всичко започнало от рисунки, които децата на директора на държавното горско стопанство в Брезник инженер Петър Савев нарисували. Така щафетата се предала и към останалите служители на горското стопанство, които от своя страна подтикнали своите деца и внуци да нарисуват предстоящите празници през техните очи.

Рисунките са аранжирани на табло във фоайето на административната сграда на “Държавно горско стопанство-Брезник”, където придават празничен дух. “Определено придават в това тежко положение. В тази тежка обстановка в държавата може би всеки един трябва да даде частица за нещо, от което да има надежда за по-добро утре.”, сподели директорът на институцията инженер Петър Савев. За награда децата ще получат подаръци от служителите на “Държавно горско стопанство-Брезник”. Сред рисунките е и ръчно изработена картичка от училищния клуб “Пътешественици из етнографията на Граово” с ръководител Аниела Асенова, който си сътрудничи с горското стопанство в редица инициативи. “Щаслива и благодатна новата 2021 година! С благодарност за отзивчивостта!”, са написали учениците-пътешественици в картичката.

Пожеланието на директора на “Държавно горско стопанство-Брезник” към горските служители, техните семейства и всички останали хора в обществото е да имат най-вече здраве. “Надяваме се да отмине всичко и всичките да сме добре. Живи, здрави и щастливи!”, пожела инженер Савев.

Разгледайте снимки от тематична коледно-новогодишна изложба в “Държавно горско стопанство-Брезник”:

Виж също...

Loading...