Пожарникари заделиха от личните си средства, за да зарадват 45 деца на загинали и пострадали техни колеги

В знак на солидарност по повод Рождество Христово и Нова година, в Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” бе организирана и проведена благотворителна инициатива за подпомагане на деца на загинали и пострадали служители при изпълнение на служебните си задължения. С набраните парични средства от кампанията ще бъдат подпомогнати 45 деца, като всяко ще получи по 300 лева, съобщиха от пресцентъра на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”.

През 2020 година бяха проведени и други две дарителски кампании – по повод 1-ви юни и абитуриентските балове и 14 септември – професионален празник на служителите от Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” и новата учебна 2019/2020 година. През 2020 година са раздадени на децата парични средства на обща стойност 34 750 лева.

От главната дирекция на пожарната изразяват голяма признателност и благодарност на всички служители, включили се в това достойно дело. “Нека заедно правим бъдещето на децата ни по-добро.”, апелираха от Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”.

Виж също...

Loading...