Фотографии на Ждрелото на река Ерма, скалния параклис, язовир “Слаковци”, връх Руй и други места от областта блестят в изложба – СНИМКИ

„Магията на област Перник” заблестя във фотографска изложба в зала “Атриум” на Областната администрация. Наредените снимки участват в календара на институцията за 2021 година. Те бяха класирани след проведен конкурс, съобщиха от пресцентъа на Областна администрация-Перник.

„Благодаря на всички участници, защото календарът е изпълнен с приказни снимки. Пожелавам ви от сърце весела Коледа и щастлива 2021 година! Бъдете здрави и нека всяко предизвикателство посрещнем с повече вяра и да творим добро”, сподели областният управител инженер Емил Костадинов.

През погледа на фотографите е показана пъстротата и красотата в цялата област. Запечатани са уникални моменти на Ждрелото на река Ерма, село Лешниковци, на Одранишкия манастир “Свети Свети Апостоли Петър и Павел”, на параклиса “Свети Йоан Летни”, на връх Руй, на скалния параклис “Света Петка”, на Двореца на културата – зимен и летен пейзаж, на язовир „Слаковци“, на църквата “Свети Иван Рилски”, на язовир „Ярловци“ и на фестивала “Сурва”.

Разгледайте снимки от изложбата “Магията на област Перник”:

 

Снимки: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...