Коледната украса в центъра на село Долна Секирна – елха с лампички, гирлянди и венец – СНИМКИ

Коледна елха със светещи лампички е част от празничната украса в центъра на брезнишкото село Долна Секирна, предаде репортер на Zapadno.com.

Празничната украса е разположена във фоайето на народно читалище “Иво Войвода-1932”. Аранжирана е от местното читалище и кметство на Долна Секирна. Освен изкуствена елха за празничното настроение на жители и гости на селото са поставени гирлянди, топки и венец.

Кметският наместник на Долна Секирна Богомил Савов пожелава на жителите и гости на селото весело посрещане на Коледа и новогодишните празници. “Пожелавам най-много здраве, късмет и благополучие. Най-вече всички да сме живи и здрави в този труден момент. В тази пандемия да бъдем дисциплинирани, да посрещаме вкъщи семейно този празник и дай Боже всичко да се оправи. Да се върнем към нормалния ритъм на живот.”, пожела Богомил Савов чрез страниците на Zapadno.com.

📣🔔Очаквайте на страниците на Zapadno.com още интересни подробности и снимки от празничните украси и в други населени места на територията на община Брезник! 📣🔔

Разгледайте снимки от коледната украса в центъра на село Долна Секирна:

Виж също...

Loading...