Ждрелото на река Ерма влезе в топ 10 в категорията “Изборът на българите” за годишните награди в туризма

Природна забележителност в община Трън е сред класираните в топ 10 в категорията “Изборът на българите” за годишните награди в туризма за 2020 година, предаде репортер на Zapadno.com.

Ждрелото на река Ерма заема второ място в топ 10 на категорията. Природната забележителност заема тази позиция със събрани 905 гласа в онлайн гласуването за годишните награди в туризма. На първо място с 3 357 гласа е класиран туристическият атракцион за културен туризъм “Исторически парк” в село Неофит Рилски в област Варна.

Онлайн вотът приключи на 7 декември и всеки можеше да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория. Ждрелото на река Ерма бе сред номинираните в категорията “Изборът на българите”. През 2019 година природната забележителност отново бе сред номинираните за годишните награди в туризма. Тогава заедно с Ждрелото на река Ерма бяха номинирани и музеите в трънските села Бусинци и Студен извор в категорията “Изборът на българите”. Трите места от Трънско събраха общо 450 гласа.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...