Над 120 ученици в брезнишкото училище “Васил Левски” се очаква да се върнат в класните стаи от 4 януари

129 ученици от начален етап в средно училище “Васил Левски” в град Брезник се очаква да се върнат в класните стаи от утре (4 януари). Други 7 ученици от началния етап пък са изявили желание да продължат обучението си в електронна среда, съобщиха от училището във Фейсбук страницата си.

От 4 януари 2021 година учениците в начален етап преминават в присъствено обучение със спазване на досегашните графици за провеждане на часовете и всички други дейности при редовни занятия. Към 3 януари от 136 ученици в начален етап, 7 са изявили желнаие за продължаване на обучение в електронна среда. Учениците от 5 до 12 клас продължават в дистанционен вариант, при спазване на досегашните графици за учебните часове, поясниха от средно училище “Васил Левски”.

Ръководството на учебното заведение в град Брезник добави още, че сградата е отоплена. Преди празниците е извършена дезинфекция на всички кабинети. Налице е пълна готовност за учебен процес. Медицинската сестра ще бъде на входа на училищната сграда и ще връща ученици с грипоподобни симптоми. През седмицата ще бъдат реализирани дейностите по “Безплатна закуска” и млечен продукт към Държавен фонд “Земеделие”, добави още от училищното ръководство.

Оценяването на всички ученици трябва да се извърши до края на месец януари, за да получат срочни оценки. Краят на учебния срок ще бъде на 2 февруари.

Виж също...

Loading...