Васил Узунов е кмет на месец декември в конкурса за най-красива коледна украса

Кметът на община Брезник Васил Узунов е сред победителите в конкурса “Кмет на месеца” на тема „Коледна украса“ за месец декември 2020 година. Конкурсът се организира от Kmeta.bg и се проведе чрез онлайн  гласуване.

Конкурсът по традиция е разделен в три категории – общини с население под 20 000 жители, общини с население между 20 000 и 50 000 жители и общини с население над 50 000 жители.

“Десетки хиляди дадоха своя вот и определиха отличниците в надпреварата. Номинирахме кметовете на 15 общини на базата на наблюдения по подготовката и изпълнението на празничната украса, пресъздаваща коледната атмосфера.”, съобщиха от Kmeta.bg. При „малките“ № 1 стана кметът на Брезник Васил Узунов. Той събра 56,09 процента от гласовете. След него останаха кметът на Трявна Силвия Кръстева с 34,67% и кметът на Разлог Красимир Герчев – 7,29%.

В средата на месец декември 2020 година читателите на Zapadno.com научиха, че кметът на Брезник е сред номинираните в конкурса. Празничната украса в града беше причината Васил Узунов да бъде включен в конкурса. Тържествената атмосфера в Брезник за празниците беше факт от 9 декември, когато официално бяха включени светлините най-високата коледна елха в града. Прочетете и вижте още по темата в публикацията: Най-високата коледна елха в Брезник грейна с 10-секундно отброяване, но без присъствието на тълпи от хора – ВИДЕО + СНИМКИ.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...