Орхан Мурад пристигна в Брезнишко и изпя за читателите на Zapadno.com хита “Хиляди слънца” – ВИДЕО

Легендарният певец и музикант Орхан Мурад пристигна в Брезнишко в ранния съботен следобед. Zapadno.com го откри в брезнишкото село Горна Секирна, където гостува на импресариото Иван Григоров. Специално за читателите на сайта той даде интервю и изпълни своя голям хит “Хиляди слънца”.

Певецът беше заедно със своите приятели от “Веселите момчета” – Тото Митов и Светльо Калвин. Домакинът Иван и негови роднини се бяха погрижили за приятната домашна атмосфера, вкусната селска гозба и пивката ракия, с които посрещнаха гостите си. Атмосферата се допълваше и от включена система за озвучаване, две китари и кахон. “Ние сме си в нашата любима творческа обстановка – с инструментите в ръка, чашите пред нас. Така се раждат винаги песните. Песните се раждат или в безумна веселба каквато е в момента, или в много тъга и скръб.”, сподели пред репортер на Zapadno.com певецът и музикант Орхан Мурад.

Вижте какво още каза Орхан Мурад пред камерата на Zapadno.com във видеото:

Най-известният хит на певеца е “Хиляди слънца”, който е част от студийния албум, носещ същото име. Албумът е издаден през пролетта на 1998 година. Ремикс на песента излиза през 2011 година. Специално за читателите и приятелите на Zapadno.com Орхан Мурад, Тото Митов и Светльо Калвин изпълниха “Хиляди слънца”.

Вижте музикалния поздрав с “Хиляди слънца” във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Loading...