Училището в Брезник с нова придобивка – училищно радио, по което ще звучат съобщения, новинии и приятна музика

Средно училище “Васил Левски” в град Брезник продължава да се развива в положителна насока. Този факт е подкрепен и от последната информация, която ръководството на учебното заведение извести във Фейсбук страницата си.

От тази седмица началото и краят на учебните часове ще бъдат известявани с приятна музика, звучаща по новомонтираната радиоуредба в коридорите на училището. Освен любими песни, които да създават позитивна атмосфера в междучасията, радиоуредбата ще бъде използвана за важни съобщения и училищни новини. Подборът на музикалния фон ще отговаря на всички естетически критерии, поясниха от ръководството на средно училище “Васил Левски”.

Ръководството и учителският колектив очакват с нетърпение възстановяването на учебните занятия и завръщането на своите възпитаници в класните стаи, които ще бъдат посрещнати от приятното нововъведение.

През лятото на 2020 година новият директор на училището в Брезник Лина Симеонова даде заявка за въвеждане на нови идеи и реформиране в учебното заведение.

Виж също...

Loading...