Проектът за бюджет на Община Брезник за 2021 година беше представен подробно без възражения и допълнения

Публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Брезник за 2021 година се състоя по-рано днес. Финансовата рамка беше представена в големия салон на брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870”, предаде репортер на Zapadno.com.

В залата присъстваха представители на Община Брезник, кметът на село Ноевци, кметски наместници на брезнишки села, служители в Общински исторически музей-Брезник, работещи в социални институции и общински съветници. Близо 30 минути бяха необходими за представянето на проектът за бюджет на Общината. По традиция присъстващите имаха възможност да се запознаят с подробности за финансовата рамка и чрез разпечатани брошури.

Проектът за бюджет за 2021 година беше представен от старши експертът по бюджет и ТРЗ в Община Брезник Моника Банкова. Най-голямото перо в разходната част на бюджета е 3,8 милиона лева, предназначени за жилищно строителство, регионално развитие и други благоустройствени дейности. Прочетете още по темата в публикацията: Община Брезник предвижда пари за безстопанствени животни и 3,8 милиона лева за благоустройство. След подробното представяне на финансовите измерения в документа бе дадена възможност за предложения или възражения относно бюджета, но такива не бяха отправени в залата. Предстои документът да бъде входиран за разглеждане на заседание на Общински съвет-Брезник.

Очаквайте на страниците на Zapadno.com още подробности, свързани с проекта за бюджет на Община Брезник за 2021 година.

Виж също...

Loading...