Ново в Брезник: Сервизният център sPoint предлага услуги към мобилните оператори VIVACOM, Telenor и А1

За удобство на брезничани и гости на град Брезник сервизният център sPoint вече предлага нова услуга, свързана с мобилните оператори VIVACOM, Telenor и А1, научи Zapadno.com.

Близо 7 години вече сервизният център обслужва клиенти от Трънско и Брезнишко, услугите които предлага са ремонт на таблети, лаптопи, компютри и смартфони, продажба на аксесоари и периферия, както и други услуги. За своите клиенти от sPoint вече предлагат продажба на предплатени карти или презареждането им към VIVACOM, Telenor и А1. Това е възможно, тъй като сервизният център вече е официален партньор на трите мобилни оператора, добавиха за Zapadno.com от sPoint.

Пълният набор от услуги, които sPoint предлага са: ремонт и продажба на компютри, таблети, лаптопи; ремонт на игрови конзоли Playstation; цялостен ремонт на смартфони; професионална интеграция и администрация на ERP системи; инсталиране и администриране на счетоводен и складов софтуер; инсталиране на софтуер по изискване на клиента; доставка, конфигуриране и поддръжка на Linux базирани сървърни системи; проектиране, изграждане и поддръжка на Wi-Fi и Lan мрежи; продажба на аксесоари и периферия; извършване профилактика на лаптопи с цел безпроблемно и надеждно функциониране на системата; проверка и премахване на зловреден софтуер; инсталиране на драйвери и антивирусен софтуер; извършване на абонаментна поддръжка и обслужване на компютърна техника. Освен това клиентите могат да се възползват и от копирните услуги, които сервизният център предлага – цветно и черно-бяло копиране, принтиране и сканиране формат А3 / А4, принтиране от интернет и преносими носители, ламиниране А3 / А4 и набиране на текст.

Сервизният център в Брезник разполага и с голям набор от налични тонер касети.

Не са малко доволните клиенти на сервизния център, тъй като екипът му държи на своя професионализъм и качеството при ремонта и продажбата на техника и периферия. Тези, които все още не са доволни от sPoint, просто не са били клиенти там. В твърдението на това се е уверил и репортер на Zapadno.com, който е сред доволните клиенти на сервиза.

Сервизният център се намира в град Брезник на улица “Чорни” № 1, но за контакт е достъпен чрез интернет сайта www.spoint.bg, Фейсбук страницата SPoint гр.Брезник или на телефон 0879 288 408.

Разгледайте снимки на част от устройствата, които сервизният център ремонтира:

Снимки: Сервизен център sPoint

Виж също...

Loading...