Областният управител по-близо до жители на Трънско, които го запознаха с проблеми с мобилните оператори и инфраструктурата

Областният управител на Перник инженер Емил Костадинов проведе първата си изнесена приемна в община Трън. Там на място хората имаха възможност да изложат своите проблеми и да потърсят отговор за тяхното решение. Областният управител разговаря по определени теми и с кмета на общината Цветислава Цветкова, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

“Трън е една от общините в страната,която силно пострада при обилните валежи в средата на миналия месец”, сподели инженер Емил Костадинов и посочи, че това е една от причините неговата обиколка в областта през този месец да започне точно оттам.

„Наясно съм, че не всеки може да дойде до областния град и по този начин имам възможността да се запозная отблизо с актуални и специфични за всяка община теми”, уточни инженер Костадинов.

В рамките на приемния ден бяха поставени въпроси, свързани с инфраструктурата и мобилните оператори. Всички сигнали и жалби ще бъдат отправени към компетентните органи.

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...