Езиковата школа към брезнишкото читалище отново е със статут за партньорство с Британския съвет, две от възпитаничките получиха ценен сертификат

В условията на безпрецедентно пандемична обстановка и дълги, тежки месеци на дистанционно обучение, езиковата школа на брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” с ръководител Татяна Атанасова продължава да жъне успехи. Това съобщи за Zapadno.com Кънчо Атанасов.

За втора поредна година езиковата школа получава бронзов статут за партньорство с Британския съвет (British Council), който е най-голямата културна институция в Обединеното Кралство, по програмата Addvantage ‘2021. Две от възпитаничките на школата Алина Йорданова и Евдокия Войнова положиха успешно изпит и получиха изключително ценния и престижен сертификат на университета “Кеймбридж” – FCE, отговарящ на ниво B2 от Европейската езикова рамка.

Именно задълбочените езикови изпити на “Кеймбридж” помагат да се структурира отлично обучението по английски език, като се поставят ясни цели. Обучаваните се чувстват уверени в своята подготовка, а преподавателите могат да подпомагат напредъка. Езиковите изпити на “Кеймбридж” са признати в цял свят, а сертификатите за ниво на владеене на езика са престижни и безсрочни. Те са знак за отлични постижения и отворени врати, както за кандидатстване в университет, така и при кандидатстване за работа, поясни Кънчо Атанасов.

Снимка: Кънчо Атанасов

Виж също...

Loading...