Община Брезник в подготовка за изборите образува 26 избирателни секции, от които две подвижни и още толкова в социални домове

Общо 26 избирателни секции образува Община Брезник за предстоящите парламентарни избори на 4 април. Две от избирателните секции ще бъдат подвижни и още две в домове за възрастни хора, става ясно от заповед на кмета на община Брезник.

Със заповедта са утвърдени номерата и адресите на избирателните секции в Брезнишко, като от тях 18 ще бъдат обособени в селата, а 6 ще са в града. Избирателни секции ще има в брезнишките села Красава, Гърло, Ребро, Брезнишки извор, Садовик, Конска, Режанци, Бегуновци, Банище, Станьовци, Долна Секирна, Кошарево, Гигинци, Непразненци, Ноевци, Велковци, Сопица и Слаковци. Две ще са подвижните избирателни секции за хора с увреждания или карантинирани лица, подали заявления за гласуване от дома си чрез нея.

В документа е записано, че в случай от необходимост, поради епидемичната обстановка, от повече подвижни секционни избирателни комисии и бъдат утвърдени такива от Районната избирателна комисия, то те ще бъдат регламентирани с отделна заповед.

Виж също...

Loading...