Читалището на Брезник поздравява с музикално-поетичния спектакъл “Послания за любов” – ВИДЕО

Музикално-поетичен спектакъл “Послания за любов” представи брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870”, видя Zapadno.com.

Спектакълът, който по традиция се провежда в малкия салон на читалището, тази година е в онлайн пространството. Причината е невъзможността за събиране на повече хора в малкия салон на читалището, поради ограниченията заради пандемията от коронавируса. Спектакълът е озаглавен “Послания за любов”.

В близо 15-минутно видео са събрани кадри, заснети на Бърдото, но и на някои места в града. “Благодарим на целия екип от вдъхновители и вдъхновени, който въпреки необичайната обстановка, продължи читалищната традиция по повод Свети Валентин, само че извън познатия ни салон. Надяваме се това, което сме направили, да ви хареса и да докосне сърцата ви. Много ще се радваме, ако е така. Накрая отправяме пожеланията си към вас за споделена любов не само днес, а през цялата година! Бъдете здрави и се обичайте!”, съобщиха от народно читалище “Просвещение-1870” във Фейсбук страницата си.

Полюбувайте се на музикално-поетичния спектакъл “Послания за любов” чрез видеото:

Виж също...

Loading...