Жители на община Брезник разговаряха с областния управител за имотни състояния, безплатно саниране и други теми

Млади хора от Регионалния младежки център в Брезник представиха дейността си и поискаха съдействие за популяризиране на идеите си от областния управител инженер Емил Костадинов. Това се случи в приемния му ден, който се проведе с жителите на община Брезник, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Центърът провежда инициативи за всички младежи в област Перник на възраст от 18 до 29 години. В момента търсят и кандидати за разработване на бизнес планове и набиране на средства за финансирането им чрез международни платформи. “Сигурен съм, че дейността на Младежкия център все повече ще се популяризира и аз ще окажа пълна подкрепа с отговорните институции за провеждането на фермерски пазари на продукти – собствено производство в област Перник, които искат да реализират младите хора”, сподели инженер Костадинов.

В рамките на приемния ден бяха поставени и други въпроси, свързани с имотни състояния, както и такива във връзка с търсенето на работа и възобновяване изпълнението на проектите по Националната програма за енергийна ефективност.

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...