Дежавю: Пожарната служба на Брезник има изненадващи прилики с противопожарното звено в Котел

Сградите на Районните служби “Пожарна безопасност и защита на населението” в градовете Брезник и Котел имат изненадващи прилики. Това бе забелязано от бивш служител на противопожарната команда в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Фотография на Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Котел бе публикувана от бивш служител във Фейсбук профила на брезнишкото противопожарно звено. “Пожарната в гр. Котел… Само аз ли получавам déjà vu?!? 🤔“, допълни като коментар към снимката бившият служител на противопожарната служба в Брезник.

Между сградите на двете звена има прилики, но и разлики. Например до тази в град Брезник растат широколистни дървета, докато край службата в Котел се открояват иглолистни такива. Разлика се отличава и при броя и визията на прозорците над гаражите, както и по комините на покривите. Гаражните клетки на двете противопожарни звена са по три. Броят на крайните прозорци на първия и втория етаж също са по три. Според информация от Районната служба в Котел, сградата е завършена и въведена в експлоатация през 1981 година, като преди това звеното се е помещавало на друго място.

Между двете сгради има още прилики и разлики, а какви са те, преценете сами:

В публикацията са използвани снимки от архива на Zapadno.com и бивш служител в противопожарната служба на Брезник

Виж също...

Loading...