В бившата болница на Брезник и лични лекари в Трън се разкриват пунктове за масова имунизация срещу коронавирус

Министърът на здравеопазването определи местата, в които да се открият временни имунизационни пунктове за осъществяването на имунизационната кампания срещу разпространението на коронавируса COVID-19, научи Zapadno.com.

Със заповедта се допълва друга заповед на министъра, която е от 23 декември 2020 година и касае стартирането на имунизационна кампания срещу COVID-19. Всички общопрактикуващи лекари трябва да участват в осъществяването на имунизационната кампания, като ваксинират желаещите лица от техните пациентски листи, нарежда още здравният министър.

Временният имунизационен пункт за осъществяването на имунизационната кампания за община Брезник ще бъде разкрит в града на улица „Владо Радославов“ № 29 в амбулаторията за индивидуална практика за първична медицинска помощ на доктор Валери Величков.

Два временни имунизационни пунктове за осъществяването на имунизационната кампания за община Трън ще бъдат разкрити в града. Те ще се намират на улица “Мосаловска“ № 23 в амбулаториите за индивидуална практика за първична медицинска помощ на доктор Павлина Костова и доктор Лиляна Тодорова.

Виж също...

Loading...