Мината в Брезник обяви свободни работни позиции за електро- и ВиК експерти

Минното дружество “Трейс Рисорсиз”, което работи на територията на Брезник, набира още кадри за екипа си, научи Zapadno.com.

Две свободни работни позиции са обявени от дружеството за експерти, които да осъществяват инвеститорски контрол по част „ВиК“ и част „Електро“. Кандидатите трябва да бъдат с необходимия опит за заемане на длъжностите, който е минимум 3 години за всяка една от позицията. Сред задълженията са контролиране на количественото и качественото изпълнение на сключените договори за всички етапи на строително-инвестиционния процес, става ясно от сайта компанията-инвеститор в община Брезник.

Организираност, последователност, прецизност, способност за работа под напрежение и при времеви ограничения са сред личните качества и умения, които работодателят е посочил в изискванията към кандидатите. Крайният срок за подаване на документи за свободните работни места е до 5 март.

Последните два месеца “Трейс Рисорсиз” обяви още свободни работни места за специалисти в други области. Срокът за кандидатстване за ИТ специалист изтече, но все още е активна обявата за минен инженер – геомеханика.

Виж също...

Loading...