Областният управител се рекламира във Фейсбук със снимка от трънско село

Областният управител на област Перник инженер Емил Костадинов рекламира официалната си Фейсбук страница със снимка от трънското село Лешниковци, видя Zapadno.com.

Красотата на Трънско е представена като “Красотата на Перник” в платена публикация, рекламираща Фейсбук страницата на областния управител. Автор на фотографията е Виктория Крумова от Трън и показва пейзаж от село Лешниковци. Снимката участва в онлайн конкурса „Магията на област Перник“, който Областна администрация-Перник организира миналата година. Още няколко фотографии на трънчанката бяха сред класираните победители в конкурса. Прочетете още по темата в публикацията: Фотографии на трънчанката Виктория Крумова ще красят календара на Областна администрация-Перник за 2021 година.

Лешниковци е сред малките села в Трънско. Населението му наброява дузина жители. Селото е разположено в района на Знеполе на надморска височина около 850 метра.

Фейсбук страницата на областния управител инженер Емил Костадинов бе създадена преди около година и за този период е събрала близо 3 000 харесвания и още толкова последователи. Редовно в тази страницата областният управител публикува информация, свързана с жителите и проекти в област Перник.

Виж също...

Loading...