Амбициозна дама от село Гърло отвори студио в Брезник, където предлага козметични процедури и масажи

Ново козметично студио беше открито на 1 март в град Брезник. В него ще работи амбициозната Цветелина Иванова, която е от брезнишкото село Гърло, предаде репортер на Zapadno.com.

Красотата е важна за една жена. Това твърдение споделя и Цветелина Иванова, която ще извършва разкрасителните процедури в козметичното студио “Beauty zone 2”. Студиото бе открито с освещаване и почерпка с близки и клиенти. Първоначално в новото бижу за красота в Брезник ще се предлага класически масаж с възможност за цяло тяло, за гръб, за ръце и за крака. “Козметичните процедури ще са почистване на лице с ултразвукови шпатули и маски подходящи според типа кожа. Аз ще си правя абсолютно всички процедура. Тепърва започвам след като миналата година изкарах курсовете. От доста години обмислях да изкарам курсове и да се пробвам, както се казва. Имам желанието да го правя, така че се надявам да тръгнат нещата. Което е от мен ще го дам с цялото си сърце.”, сподели Цветелина Иванова с надеждата студиото да се превърне в предпочитано място за разкрасяването на брезничанки.

Преди откриването на обекта вече са били отправени запитвания от нетърпеливи клиентки. Козметичното студио ще работи и в събота.

Снимки: Цветелина Иванова

Виж също...

Loading...