Самодейците на Сопица изненадаха около 20 дами от селото с песни и танци – ВИДЕО

Близо 20 дами от брезнишкото село Сопица бяха изненадани за международния ден на жената и празник на майката с фолклорна програма. Изненадата бе поднесена от самодейци от местното народно читалище “Светлина-1932”, научи Zapadno.com.

Няколко моми от фолклорната танцова група с ръководител Кристиян Ивайлов, който е и секретар на читалището изпълниха песни и кръшни хора пред радостните погледите на дамите. “Самодейците изпяха две песни и изиграха три хора за празника. Програмата, с която се представиха се подготвя от близо месец с много желание и усилие от моя страна като ръководител и от тяхна като самодейци.”, сподели Кристиян Ивайлов за читателите на Zapadno.com.

Дамите получиха комплимент за празника под формата на цветя, които секретарят и ръководител на групата подари. Председателят на читалището Емилия Иванчева организира и направи томбола с подаръци за жените. Празненството продължи с много песни, танци и забавления. Най-важното, е че дамите се почувстваха специални след организирания мини концерт от читалището, поясни секретарят и ръководител на танцовата група Кристиян Ивайлов.

Вижте част от програмата във видеата, които читалището сподели:

Виж също...

Loading...