На вниманието на жителите в област Перник: От днес желаещите да се ваксинират срещу COVID-19, могат да се запишат в електронния регистър

Считано от днес, 11 март, всеки желаещ да бъде ваксиниран може да се запише в електронния регистър за записване за поставяне на ваксина срещу COVID-19, който стартира на 5 март, съобщиха от Регионална здравна инспекция-Перник.

Имунизациите ще се извършват в оповестените имунизационни кабинети на територията на област Перник. Пунктовете за поставяне на ваксини в общините Брезник и Трън са 3. Един е пунктът за община Брезник, който се намира в бившата общинска болница в града. В град Трън пък са обособени два пункта на улица “Мосаловска“ № 23 в личните кабинети на общопрактикуващи лекари.

Имунизацията ще се извършва с наличната към момента ваксина на AstraZeneca. От Регионална здравна инспекция-Перник молят всички граждани на областта за разбиране и търпение, за спазване датата и регистрирания час за посещение, за да няма струпване пред кабинетите, с цел спазването на всички необходими противоепидемични мерки.

Виж също...

Loading...