Детският отбор на футболен клуб “Чорни” (Брезник) победи със 7 : 6 в контролен мач срещу “Димитровец” (Ковачевци)

Детският отбор на футболен клуб “Чорни” (Брезник) не успя да изиграе първи мач за новия полусезон. Причината е епидемичната обстановка в страната, предаде репортер на Zapadno.com.

По-рано днес трябваше да се изиграе мач между отборите на “Чорни” и “Риал” (Ковачевци). С този мач младите футболисти от Брезник трябваше да стартират участието си в първенството, но вчера е станало ясно, че футболната среща се отлага. По програма в следващия кръг “Чорни” почива. Очаква се футболистите да излязат на терена през месец април, ако отново срещите не бъдат отложени, поясни зa Zapadno.com треньорът на отбора Иво Зонев. “В това първенство отборите са страшно силни и имат сериозни школи. Миналата година пак хванахме такова време, че само ни забраняваха мачове, но като цяло децата се бориха доста добре срещу силните отбори.”, каза още треньорът.

Преди седмица детският отбор на “Чорни” е изиграл контролен мач срещу “Димитровец” на стадиона в Ковачевци. Още в първото полувреме футболистите от Брезник са повели с 5 : 1 срещу домакините от Ковачевци. Добрата игра на “Чорни” продължила и във второто полувреме, през което “Димитровец” също наваксал в резултата. Приятелският мач между двата отбора завършил с резултат 7 : 6 в полза на гостуващия тим на “Чорни”. Това е бил и единственият контролен мач на брезнишкия отбор преди старта на полусезона, отбеляза още треньорът Иво Зонев.

Снимка: Георги Костов

Виж също...

Loading...