Заведения в град Брезник ще очакват клиенти на откритите си площи от утре, 1 април

Ресторант “Мерак” и кафене “Какаду” в град Брезник ще отвори за клиенти от утре, 1 април, видя Zapadno.com.

Ресторант “Мерак”, който от години храни брезничани с вкусни ястия и кафене “Какаду”, ще работят според новите противоепидемични мерки, които влизат в сила от 1 април. Вчера здравното министерство издаде заповед за въвеждане на временни мерки в страната. Според една от точките в документа посещенията в заведенията за хранене и развлечения се допускат само в откритите им площи (тераси, градини и други), при ограничено работно време от 6:00 до 23:00 часа. Изключение са дискотеките, бар-клубовете, пиано баровете, бар-вариете и нощните барове, които остават затворени до края на месец април. Припомняме, че от 22 март заведенията трябваше да преустановят посещенията си на клиенти, поради въведени противоепидемични мерки.

Ресторант “Мерак” ще очаква своите клиенти на откритата си площ. “Терасата на р-т Мерак е готова и очаква своите клиенти!🍻🥩🍻“, съобщиха от заведението във Фейсбук страницата си. “Отваряме! Време е за чаша слънчево кафе!☕🌞“, съобщиха от кафенето във Фейсбук страницата си и уточниха, че градината им ще бъде отворена от 10 до 17 часа.

Проверка на Zapadno.com установи, че до момента други заведения в Брезнишко и Трънско не са обявили в социалните мрежи или сайтовете си дали ще работят на откритите си площи.

Снимка: ресторант “Мерак”

Виж също...

Loading...