Музикалният клип, заснет с кадри от Църногорския манастир, показва любов към фолклора – ВИДЕО

Музикалният клип към песента “Ой Добро” на певицата Мария Стефанова, който е заснет и в двора на Църногорския манастир “Свети Безсребреници Козма и Дамян” над брезнишкото село Гигинци, беше представен вчера в платформата за видео споделяне YouTube, видя Zapadno.com.

Част от кадрите, които присъстват във видеото, са заснети на фона на светата обител над Гигинци. Певицата Мария Стефанова е представена с официално облекло, свиреща на роял, но и пременена с народна носия на фона на фасадата на манастира. “Аз не бях посещавала манастира преди това и останах с прекрасни впечатления не само от мястото, но и от хората с които имах възможността да се запозная там.”, каза преди дни певицата в кратко интервю за Zapadno.com. Какво още сподели тя може да прочетете в публикацията: Църногорският манастир е част от музикален клип на младата певица Мария Стефанова – ВИДЕО.

“Скъпи приятели, щастлива съм да представя пред вас, една песен в която вложихме цялата си емоция и любов към фолклора.”, сподели Мария Стефанова при представянето на клипа. Певицата отправи благодарности към Калинка Вълчева, която изпълнява оригиналния вариант на “Ой Добро”, Живко Желев, ателие “VEZE”, Милен Цанков, Александър Вакадинов, Мартин Балтаджиев, Венцислав Андонов и Александър Михайлов. Клипът е създаден от „Студио Балтаджиев“

Вижте във видеото песента “Ой Добро” изпълнена от Мария Стефанова:

Виж също...

Loading...