Празник на спорта в Трън е предвиден за деня на града през месец октомври

Празник на спорта по случай Деня на град Трън, който се отбелязва в средата на месец октомври, е предвиден в общинския спортен календар за 2021 година. Спортният календар предстои да бъде приет от Общински съвет-Трън на заседание, насрочено за 15 април, научи Zapadno.com.

Спортният календар е наситен със събития – от общинско първенство по футбол за ученици до организирани изкачвания на планински върхове в Трънско. Местната власт планува провеждането на общински празник на спорта, който да се състои през месец октомври в спортната зала. За същия месец се предвиждат общински турнири по тенис на маса и волейбол, които да се състоят във физкултурния салон на трънското средно училище “Гео Милев”.

Друго знаково събитие за спорта в пограничната община е футболна среща на ветерани. Мястото на провеждането и ще е стадионът в град Трън, а времето – отново през октомври.

Спортният календар за 2021 година завършва през месец декември с коледен турнир по тенис на маса, който ще събере любители на този спорт във физкултурния салон на училището.

Планираното дотук не се знае дали се е случило, а за планираното занапред предстои да видим.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...