За проектиране на ремонта на два моста в Трънско предстои определянето на изпълнител

Предстои отваряне на ценовите предложения и определяне на изпълнител за проектирането на ремонта две мостови съоръжения в отсечки на територията на община Трън, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Дейностите по проектирането на ремонта на двата моста са включени в обществена поръчка, разделена на обособени позиции. Мостовите съоръжения се намират на третокласен път 637 в отсечката Вукан – Пенкьовци. Единият мост преминава над река Ерма, след кръстовището с второкласен път 63 в отсечката Трън – Стрезимировци при километър 0 на третокласен път 637. Съоръжението е с дължина 45 метра. Вторият мост е над дере Видрар при 20-ти километър на път третокласен път 637, в района на село Видрар. Дължината на съоръжението е 13 метра.

Тръжната комисия продължава работата си с разглеждане на постъпилите оферти. След отваряне на ценовите предложения и определяне на изпълнител ще бъде възложено изработването на техническите проекти. Въз основа на готовите проекти след това ще се възлагат строителните работи, поясниха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...