Областният управител на област Перник отправи поздравление за Гергьовден и празника на Българската армия

Областният управител на област Перник инженер Емил Костадинов отправи поздравителен адрес по случай Гергьовден и Деня на храбростта, видя Zapadno.com.

В своето приветствие областният управител изказва благодарност към военнослужещите за професионализма им. Той отправя поздравление и към празнуващите именници. Какво още пожелава областният управител може да прочетете в редовете по-долу.

Уважаеми жители и гости на област Перник,

На 6 май светата църква празнува Гергьовден, един от най-хубавите пролетни празници. Свети Георги се приема от българския народ като покровител на земеделието и скотовъдството и с този ден започва лятната половина на стопанската година.

Днес е още празник на смелостта, героизма и патриотизма на всички български сержанти, офицери и войници. Ден, в който българската църква чества подвизите на Свети Георги Победоносец.

По този повод изказвам своята благодарност към всички военнослужещи за всеотдайността и професионализма, с които издигат авторитета на Родината ни по света и достойно продължават подвизите на своите предшественици.

Поздравявам от сърце всички празнуващи, а на именниците пожелавам здраве, щастие, успехи и празнично настроение!

Честит празник!

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...