Деца в Брезнишко и Трънско са зарадвани с плюшени играчки, събрани чрез благородна инициатива

Кампанията “Плюшена прегръдка за детска усмивка” зарадва деца в общините Брезник и Трън, научи Zapadno.com.

Валентина Страхилова, която е основател на Училището за родители в Перник и Моника Тошева – PR мениджър на ,,Орбико България“ зарадваха децата лишени от родителски грижи в град Перник и региона като дариха стотици играчки събирани с месеци, от добродетелите в местността. В кампанията по даряване на играчки се включи и областният управител на област Перник инженер Емил Костадинов, като така даде личен пример.

Играчки бяха раздадени и в град Брезник, където дарението прие здравният медиатор Даниела Захова. То ще бъде разпределено в малките населени места в този район, за да може да достигне до децата лишени от родителски грижи и деца от социално слаби семейства, поясниха организаторите на кампанията.

Благотворителният тур с дарение на играчки приключи в Центъра за обществена подкрепа “Дъга” в град Трън, и беше прието с радост от кмета на общината Цветислава Цветкова

Кампанията “Плюшена прегръдка за детска усмивка” в град Перник стартира на 12-ти февруари с откриването на Училището за родители ,,BABY LOVE Мама, тате и аз“ и ще приключи на 12-ти май, когато ще бъдат раздадени и останалите събрани играчки в град Перник и региона, съобщха още организаторите.

Снимка: кампания “Плюшена прегръдка за детска усмивка”

Виж също...

Loading...