Община Брезник търси фирма, която да ремонтира четири улици в града за 270 хиляди лева

Обществена поръчка за ремонтни дейности по уличната мрежа на община Брезник е обявена от брезнишката общинска администрация. Общата прогнозна стойност е 425 295 без включен ДДС или 510 354 лева с ДДС, научи Zapadno.com.

Обществената поръчка е разделена на три обособени позиции. В първата позиция е заложен ремонт на четири улици в град Брезник. Ремонт на асфалтова настилка по улиците, тротоарни асфалтови настилки и тротоари с бетонови плочки са предвидените дейности. Улиците са”Нестор Петров”, “Владо Радославов”, “Цвета Лумбарова”, “Борис Калев”. Прогнозната стойност за дейностите е 225 205 лева без включен ДДС или 270 246 лева с ДДС.

Във втората обособена позиция общинската администрация ще възложи подготвителни дейности за зимно поддържане на общински пътища в община Брезник. За изкърпване на единични дупки и деформации на пътната настилка ще се отпуснат до 183 333 лева и 33 стотинки без включен ДДС или 220 000 лева с ДДС.

По третата обособена позиция са заложени подготвителни дейности за зимно поддържане на общински пътища в община Брезник. За изсичане на храсти, рязане на клони, почистване и профилиране на банкети ще се отпуснат 16 666 лева и 67 стотинки или 20 000 лева с ДДС. Тези дейности трябва да се извършат в отсечките: Брезник – Бегуновци (Режанци – Ребро – границата между общините Брезник и Трън – Лилянци с дължина 11,5 километра и Брезник п.к. Ярославци – Красава – Озърновци с дължина 7,2 километра.

Снимка: Zapadno.com – архив 

Виж също...

Loading...