Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) се бетонира на лидерската позиция в групата след победа над “Партизан” (Ярджиловци)

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) спечели група “А” Регионална футболна група – Запад. Два кръга преди края ноевчани вече са недостижими с 8 точки преднина пред отбора от Брезник, научи Zapadno.com.

В неделния ден на отличния терен в брезнишкото село Ноевци е изигран много коректен, но оспорван двубой с футболен клуб “Партизан” (Ярджиловци).

През първата част, тимът от село Ярджиловци е бил много добре компактен и организиран. Ноевчани са изпуснали две 100-процентови положения, като при едното Васко Василев не е успял сам срещу вратаря, а при второто Денис Иванов е улучил страничната греда, научи Zapadno.com.

През втората част резултата е бил равен до 70-та минута, когато Васко Василев е открил с мощен удар от около 10 метра. Малко след това тимът на Ярджиловци пропуска чудесна възможност за изравняване. В 75-та минута Пламен Борисов вкарва втори гол за “Черногорец”, след асистенция на Денис Иванов.

В сряда (12 май) от 18:30 часа е общинското дерби между “Черногорец” и брезнишкия клуб. Двата отбора ще са и най-вероятните представители от група Запад в борбата за областен първенец. Полуфиналите с група “Изток” са на 23 май (неделя).

Виж също...

Loading...