Коронавирусът се е отразил негативно върху дружинките в Трънско, отчете преизбраният председател на ловно-рибарско сдружение “Руй”

С пълно единодушие делегатите на отчетно-изборното събрание на ловно-рибарско сдружение “Руй” в Трън преизбраха досегашния председател на сдружението Иван Искренов. С дебати, разискване на много болезнени проблеми протече ловният форум в пограничния град, съобщиха от Национално ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България”.

Появилата се пандемия от COVID-19 коренно промени начина ни на общуване, отчете Иван Искренов. По думите му коронавирусът се е отразил негативно върху организационния живот в дружинките, сравнително малко хора са се явявали на ловните излети. “Спазвайки заповедите и изискванията за ограничаване на разпространението на вируса се отдалечихме и ние по между си. Това поражда неразбории, спорове и други действия, които нарушават другарските отношения, приятелството и успешното провеждане на ловните излети.”, отчете Искренов.

Виж също...

Loading...