Димитър Бербатов пристига в село Ноевци за среща с футболни клубове и деятели от област Перник

Бъдещият кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов ще пристигне в брезнишкото село Ноевци, за да се срещне с футболни клубове от област Перник. Срещата ще се състои на 26 май (сряда) от 18:00 часа в местния ресторант “Черногорец”, съобщиха от едноименния футболен клуб на Ноевци.

От няколко седмици името на бившия футболист нашумя около предстоящата му кандидатура за президент на Българския футболен съюз. Според Димитър Бербатов трябва да се извърши сериозна промяна в родния футбол. “Това, което се случва, е подигравка с нашия занаят, с нашия любим спорт! Светът ни се смее. “Скай Спортс” е в потрес. Мен ме питат хора от чужбина: “Защо няма реакция на клубовете, след като искат промяна, а така се подиграват с тях?!”, коментира Бербатов в края на месец април.

На срещата с футболни клубове от област Перник Димитър Бербатов ще изложи виждането си за промяна в българския футбол. Деятели на този спорт също ще могат да изложат тези и предложения. “Време е за промяна!!!! Времето за действия настъпи!!! Време е за ново начало, ново управление!!!Светлина в тунела има!!! Ако и сега останем безразлични, горко за децата на България!!!!!!”, добавиха от футболен клуб “Черногорец”, който открито застана срещу статуквото в Българския футболен съюз.

Виж също...

Loading...