Областният управител на област Перник препоръча ваксиниране на РИК и секционните избирателни комисии

Областният управител доктор Симеон Василев се срещна с новоизбраните членове на Районна избирателна комисия-Перник и нейния председател Николай Цветков. Той ги поздрави и им пожела успешна работа при организирането и провеждането на предстоящите парламентарни избори на 11 юли, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник. 

„Вярвам във вашия професионализъм и коректност. Желая ви успешна работа при строго спазване на изискванията на Закона за реализиране на честни и прозрачни избори без допускане на нарушения на изборния процес, което е наша обща мисия. Гарантирам ви пълно съдействие и от страна на Областната администрация в изпълнение на нашата високо отговорна задача, поставена ни от държавата“, каза доктор Симеон Василев.

„Във връзка с епидемичната обстановка в страната моля и препоръчвам на членовете на РИК и на секционните избирателни комисии, когато бъдат избрани за такива, да имат желанието да се ваксинират и да представят имунизационен сертификат. Успех!“, заяви областният управител.

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...