Зов за помощ: Момиче се нуждае от спешна операция, кутии за дарения ще бъдат поставени в Брезник

Златното момиче на детско-юношески фолклорен ансамбъл „Граовче“ Цвета Бойкова Страхилова се нуждае от помощ за живота си. Едва на 17 години Цвета страда от остра лимфобластна левкемия – Т – клетъчен имунофенотип – рефрактерно заболяване, споделят близките на момичето с молба за помощ. Жители от община Брезник се свързаха със Zapadno.com с апел да бъде разпространена информация за съдействие на момичето.

След четиримесечно лечение и няколко курса на химиотерапия се налага спешна
костно-мозъчна трансплантация в Германия. А сумата е непосилна за родителите. Цвета е много талантлива. Тя е златното момиче на детско-юношески фолклорен ансамбъл „Граовче“. Балканска, Европейска и Световна шампионка по фолклор. В колекцията си от медали има над 50 златни медали от национални и международни фестивали и конкурси, споделят нейни близки. Кутии за дарения ще бъдат разположени в част от магазините в град Брезник.

Молим за вашата духовна и финансова подкрепа. Призовавам всеки, който може да дари, макар и минимална сума, да го направи! Мили хора, дарете! Капка по капка, вир прави. Цвета заслужава да оздравее, призовава в социалната мрежа Луиза Йорданова.

Банкова сметка за набиране на средства за лечението:

IBAN – BG48UBBS80021461559310 в Еuro
– BG50UBBS80021018910250 в лева
-BG69UBBS8002115964810 в USD
BIC :UBBSBGSF
титуляр – Цвета Бойкова Страхилова

Снимка: pixabay.com

Виж също...

Loading...