Бербатов в Брезнишко: Всяка подкрепа, която идва към мен и екипа ми, е добре дошла – ВИДЕО

Бъдещият кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов пристигна в брезнишкото село Ноевци, където се срещна с представители на футболни клубове, деятели и фенове. Срещата се състоя тази вечер в салона на местното читалище, предаде репортер на Zapadno.com.

Малко след 18 часа Димитър Бербатов пристигна с част от своя екип в центъра на селото. В първите минути нетърпеливи фенове го посрещнаха с апел за автограф или снимка. Бербатов отдели набързо време на тях, запътвайки се към читалището. Репортер на Zapadno.com също го посрещна с молба да даде кратко интервю преди срещата за сайта и пернишката кабелна телевизия “Струма”. Кандидатът за президент на Българския футболен съюз учтиво обясни, че интервю ще даде след срещата, тъй като футболните клубове, които го очакват са на първо място. След около 1 час и половина срещата в читалищния салон приключи и Димитър Бербатов отново бе ескортиран до автомобила, с който пристигна, от футболни деятели и фенове, които го спираха за снимки и автографи. Очаквайте на страниците нa Zapadno.com репортаж от проведената среща между бившия футболист и екипа му с футболни хора от област Перник.

Точно преди да потегли, Бербатов отдели 2 минути за въпросите на Zapadno.com. Досега той и екипа му са провели няколко подобни срещи в страната, като предстоят още такива. “Бях в Пловдив. Говорихме по същия начин с отборите. Споделихме идеите и виждането си за това, което трябва да направиме. И за момента всички са много позитивно настроени и търсят тази промяна, за която всеки говори.”, каза Димитър Бербатов. Той поясни, че е готов да разговаря и с други кандидати за ръководния пост на Българския футболен съюз и дори да ги подкрепи, ако имат по-добри идеи от неговия екип. “Трябва да сме обединени”, категоричен е Бербатов.

По непотвърдена информация Слави Трифонов е дал заявка, че ще подкрепи бъдещата кандидатура на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз. На това Бербатов отговори, че всяка публична подкрепа е добре дошла за него и екипа му. “Всеки, който наистина е за промяната, е добре дошъл. Може да изразява мнението си, както го направиха тези клубове.”, визирайки срещата с футболни клубове и деятели в от област Перник.

От село Ноевци Бербатов си тръгна с подарък – шал и шапка на местния футболен клуб “Черногорец”, които му бяха подарени в началото на срещата.

Какво още каза Димитър Бербатов пред камерата на Zapadno.com може да видите видеото:

Виж също...

Loading...